Grått nytt hår!

Tjingtjing.

Känner mig riktigt utvilad idag, riktigt najs får jag säga, precis vad jag behövde.
Blev en mindre promenad där jag tog chansen att tag ut pengar och handla lite. Det var faktiskt riktigt uppfriskande att få luft så på morgonkvisten!

Självaste Nyårsafton idag. Detta kommer firas med Middag tillsammans med mycket trevliga människor. Mitt nyårslöfte detta år? Gå ner i vikt!

Ni får ha en jäkligt bra dag/kväll/natt, och gott nytt år!

The day before New Year's Eve.

Tjingtjing.

Åter en orolig natt, sover inte riktigt som jag borde och är nu helt utmattad. Ogillar det starkt! Känt mig mer eller mindre som en Zombie idag. Blir mycket vila ikväll så att jag orkar med morgondagen, det är ju ändå Nyårsafton!

Dagen började med att jag städade och tvättade. Städningen var jag verkligen i så stort behov av, det såg verkligen ut som en katastrof här inne! Jag följde också med de andra i korridoren för att handla inför morgondagen. Så satsar på mycket sömn inatt, så att jag förhoppningsvis icke är en Zombie imorgon!

Over and out, xoxo!

Universitet/Högskola.

Tjingtjing.

I höstas sökte jag in till Lunds Universitet och Malmös högskola, mest på skoj då, men fick nyligen reda på att jag är antagen till tre kurser - Fotbollens historia (en kvällskurs), Genusvetenskap: Grundkurs och Högerpopulism, islam och invandring i Europa.

Så nu sitter jag här tvekande, och undrar ifall jag ska läsa dessa kurser eller ifall jag ska välja Komvux. Just nu är ju Högskolan mycket mer tilltalande. Det är ju tre kurser som verkligen intresserar mig också. What should I do?!

xoxo.

Det är så jag säger det!

Tjingtjing!

Jag har inte skrivit här på några dagar, skyller på bristande motivation, but now I'm back.
Julen blev faktiskt ganska bra, febern var knappt märkbar, vilket var riktigt skönt. Så jag hade det bra, faktiskt, Julklapparna blev jag nöjd med också - fick riktigt fina saker. Tack så hemskt mycket!

Jag är fortfarande kvar i Eslöv, längtar dock tillbaka till Kristianstad. Eslöv lär aldrig vara platsen för mig. Men kände att det var lägligt att spendera mycket tid med min familj nu under Julen. Dock åker jag hem imorgon och det lär inte bli något Eslöv på ett bra tag, antagligen inte förrän vid min födelsedag i slutet av Januari. Låter kanske hårt att säga så, men ja.. Eslöv är vad Eslöv är, för mig.

Ett nytt år är på väg, dags för förändringar. Skärpning. Dags att ta tag i mitt liv nu, på allvar. Bli vuxen, på riktigt. Ansvar, självständighet, tag hand om mig själv.

Hoppas ni har haft en bra Jul allihopa! over and out, xoxo!

Gaaah!!

Tjingtjing!

Mirre och Fredde kom till stan igår för att vi skulle kolla på Sassa, Minnah och Jay. Det var mycket trevligt att de äntligen kom upp hit och fick se min kära stad! Dock var det mindre kul att jag hade feber och hosta, så det blev att jag fick knapra en massa piller.

Sassa var överraskande bra faktiskt, såklart har hon alltid varit duktig, men får säga att hon gjorde Dude looks like a lady suveränt bra faktiskt. Hon sjöng den fruktansvärt bra och hade verkligen riktigt mycket power i sitt framträdande! ^^

Minnah fick köra två låtar som hon gjorde helt okej. Det enda problemet jag har med Minnah är att hon ibland har en tendens att låta väldigt skrikig, och då inte på något positivt sätt. Men annars sjunger hon ju bra.

Jay fick avsluta hela showen och körde 4 låtar. Hans röst är ju bara rent magisk! Dock tyckte jag riktigt synd om honom då han frös som satan, så att man riktigt såg hur han skakade i hela kroppen på långt avstånd!

That's all for me, over and out. Xoxo.

Indeed it's hot to celeberate Christmas!

Tjingtjing!

Fick ingen vidare nyhet när jag vaknade imorse, hela kroppen värkte och halsen smärtade, såklart feber och hosta!
Jag är inte speciellt intresserad av att vara sjuk vid Jultider, även om jag inte är en Julfantast. Det känns helt enkelt inte lägligt att vara sjuk ändå!

Jag firade Jul hemma hos mamma idag med la familia - alltså bror, syster, systersbarn, mor och "styvfar". Dock var jag ultraseg, men jag knaprade piller så att det ändå blev helt okej. Dock är jag inte så överförtjust i att behöva käka piller pga jag gjort det så mycket i mina dagar. But if I have to then I'll do it!

Blev i alla fall glad när jag kom hem och såg att jag äntligen fått mitt preliminära antagningsbesked till komvux, som egentligen skulle kommit förra veckan. Dock visste jag att jag hade blivit antagen, men jag behövde information angående kursstarter, när jag ska hämta mitt slutgiltiga antagningsbesked och vilken kurslitteratur jag är i behov av.

Men nu kallar duschen, sedan dags att hoppa i sängs framför en film, so over and out. xoxo.

Söndag.

Tjingtjing!

Det blev verkligen en kanonkväll i Fredag, verkligen! Jag hade verkligen så jävla kul! I truelly am so thankful to know you guys. <3

Jag bestämde mig igår för att åka till Eslöv, istället för att åka på måndag och bara stanna över dagen. Så igår blev det att spendera kvällen med far då vi såg på Guldvd:n. Så himla bra, säsongen -10 var verkligen ett fantastiskt år som jag sent kommer glömma!

Idag blev det en vända till Nova lund tillsammans med far och "styvmor". Det blev inget handlat för min del, dock var jag med och valde julklapp till mina kära systersbarn.

Imorgon blir det att fira Jul hemma hos mor, tillsammans med syskonen och systersbarnen. Ska bli riktigt trevligt! Sedan bär det av till K-stad igen. Varit borta ett dygn och har en viss hemlängtan, detta är verkligen en ovan känsla för min del, positivt dock!

Over and out, xoxo.

Toppar önskelistan inför Jul


The vampire diaries The return midnight toppar, by far, min önskelista inför denna julafton. Detta är den enda bok jag ej läst i den fantastiska serien. Jag är verkligen helspänd på att få läsa boken! <3

Stop crying your heart out.

Tjingtjing!

Informationsmötet gick väl helt okej idag, det tog ca 1 h. Därefter stannade jag kvar ett tag för att kolla in vad de hade om au pairjobb, dock hittade jag inget direkt intressant. Tyvärr. Blev dock inte att vandra ner till arbetsförmedlingen, snöade allt för mycket för min del och det är en bit att gå.

Blir snart att hoppa in i duschen, sedan får jag se vad som händer. Jag har dock en känsla av att detta inte kommer bli en speciellt sen kväll då jag är ytterst trött. Icke bra att sova oroligt, I've noticed!

Over and Out, xoxo!

Torsdag.

Tjingtjing!

Riktigt skönt att jag fick en natts ordentlig sömn. Jag har sovit så fruktansvärt oroligt de senaste nätterna, så jag gick och lade mig redan vid halv nio igår. Det blev nästa 11 timmars sömn inatt, riktigt skönt och välbehövligt. En bra start på dagen att känna sig så här utvilad får jag säga! ^^

Idag blir det att gå på ett informationsmöte för nyinskrivna ungdomararbetsförmedlingen klockan 1. Så blir att vara där 1 h - 1 och 1/2 h. Får se hur det kommer gå. Spännande! Dock snöar det som tusan, gillas icke när jag måste vandra ner till arbetsförmedlingen, det får gärna sluta tills jag ska iväg. haha.

Men imorgon smäller det iaf för då är det dags för klimax!

Over and out, xoxo!


Neutron star collision

Tjingtjing!

Endast nio dagar kvar till julafton och om 4 dagar beger jag mig till Eslöv, då den första julfirandet blir redan på Måndag - hemma hos min mamma. Ska faktiskt bli skönt att få komma hem några dagar, få träffa familjen och släkten.

Men innan jag beger mig av från Kristianstad laddas det upp för klimax på Fredag med käraste grannarna. Hopefully it's gonna be awesome!  Over and out, Xoxo.

Angående terrorattentatet

Angående terrorattentatet läste jag en väldigt intressant artikel av en kille vid namn Alex.
Jag tycker definitivt den är mycket läsvärd och högst intressant! Så därför lägger jag upp den här:

http://bengtssonsfrestelser.blogspot.com/2010/12/lat-oss-tala-lite-om-politisk-terror.html


Au Pair

Tjingtjing!

Jag har under de senaste 3 månaderna sökt Au Pair jobb, i framför allt england. Just nu är jag i kontakt med SAPC (scandinavian au pair) angående en familj i Linoln, UK. Så jag får se hur det går. Allting verkar ju vara bra bortsett från att denna familj kräver att jag ska ha körkort, vilket jag dock inte har tyvärr.

Annars blir det Komvux till våren då jag ska läsa Matematik B, Religion B, Engelska C och Svenska C. Matte B behöver jag för att kunna söka in till Socionomprogrammet i framtiden. De andra tre kurserna läser jag endast på grund av intresse.

See ya! xoxo.

Idol 2010

Tjingtjing Folks!

Idol 2010
kom ju till sitt slut igårkväll. Som ni säkert vet så korades Jay Smith till årets Idol. Jag har rätt mycket blandade känslor om att han vann, då jag tycker att han är så pass bra att jag är rädd för att vinnarplattan ska fördärva honom. Jag får verkligen, verkligen hoppas att dem försöker hålla sig till den Jay är och inte gör om honom. De tidigare vinnarplattorna har inte gjort vinnarna rättvisa de tidigare åren, enligt min mening.

Sedan är jag tveksam om det var rätt par som stod i final, då jag personligen tycker att Olle var förtjänt av den platsen, även om Minnah så klart är en duktig sångare. Vad tycker ni? var det rätt par som stod i finalen, eller vem skulle ni velat se?

Olle Hedberg var faktiskt min favorit genom hela idol. Blev helt tagen av hans audition, som enligt mig var den bästa audition genom Svenska idols historia! Jag får säga att det har varit ett bredare fält av sångare detta året än tidigare. Många olika stilar och många olika personligheter. Men den största personligheten får jag nog säga att Andreas Weise är, silken sprudlande personlighet, vilken enterteiner!

Xoxo folks!

RSS 2.0