Monday!

Tjoosan!

Kom hem igårkväll efter en hel helg i Malmö. Fredagen spenderades på Malmöfestivalen tillsammans med Mirre, blev bland annat att glo på The ark en stund. I lördags var det kräftskiva hos min faster, första gången för i år som jag åt kräftor! Igår var det fotboll, blev 2-1 vinst för Malmö!

Borsett från en väldigt efterhängsen huvudvärk, så har det varit en mycket trevlig helg. Så idag blir det allt en slappedag, och hoppas på att huvudvärken någon gång vill ge med sig!

Over and out, xoxo!

Lottning till EL

Lottningen:
Alkmaar
Austria wien
Metalist Kharkiv
Malmö FF

Summering: Överkomligt!

MF

Tjosan!

Blev en riktigt trevlig runda på Malmöfestivalen med Mirre igår. Blev att käka langos, gå runder på festivalen och glo, samt att snacka massa skit!

Blir av till Malmö imorgon också, tillsammans med Mirre och Oskar. Blir bland annat presentjakt och se The Arks spelning! It's gonna be legendary. ;-D

Over and out, xoxo, see ya!

tjoooosan!

Tjoo.

Jag är så hemskt lycklig just nu, helgen har vart minst sagt grym! Lördagen spenderades i Malmö, först MF en runda med far och hans sambo för att sedan sticka på fotboll (Malmö - Gais). Efter matchen drog jag mig ner till festivalen igen och mötte då upp Sebbe och Jerry. Blev att både se Dead by april, en besvikelse, och hardcore superstar, som var riktigt jäkla bra!

idag (eller rättare sagt igår, då det passerat midnatt) blev det att gå på bio med mor och se på filmen Jag saknar dig och jag måste erkänna att jag tyckte den var riktigt, riktigt bra. Så sorglig, så gripande och ändå så hoppfull. Jag är inte den som gråter när jag ser en film, detta var första gången det hände mig, so it says pretty much!
Jag rekommenderar filmen starkt!


Därav delar jag med av låten Turn the tide av Ailucrash, som då är med i filmen:


Hej!

Tjeeeena!

Blir ett litet inlägg såhär mitt i natten.
Malmöfestivalen drar igång imorgon, och jag är riiiktigt taggad! kommer bli en grym vecka - fotboll, dra runder på MF med polare, kräftskiva med släkten, och som den lilla nörd jag är så blir det även att lira en massa The Sims igen (abstinens!!!). You gotta love it! <3


Men nej, nu ska jag fortsätta prata lite med min käre vän och därefter är det dags för lite sömn tror jag allt!
Over and out, xoxo.


misguided ghosts!

Hellu.

I'm back on track igen.
Spenderat min helg i mitt käraste och underbaraste Göteborg för att funktionära på Way out West, sista funktionärsjobbet för denna sommar, skönt but still, I'm gonna miss it!
Tog även tillfället i akt att träffa en vän till mig.  Trevligt, it was. Drog ut på en längre promenad, och jag kunde ej låta bli att drag in en runda på mitt kära Espresso house.

Hade ett möte hos jobbcoachen i Måndags också. Ska försöka jobba upp lite betyg (inte för att jag har några IGn, men krävs högre betyg än vad jag har) för att komma in på Socionomutbildningen, eller på ungdoms- och missbruksvård.

Over and out. see ya!

RSS 2.0