Tuesday

Tjooo. Eller rättare sagt, God morgon!

Fick tillbaka mitt prov i Nk B igår, blev mer lyckat än vad jag hade trott, blev ett Vg. Så jag får väl allt vara nöjd. Nu får jag bara hoppas det går lika bra på det två kommande proven denna vecka, positive thinking!

I veckan får jag hem denna fantastiska dvd med The Arks spelning från P&L, I'm happy! ^.^


XOXO!

Måndag

Tjingtjing!

Ja, då vart lovet över. Det har varit bra helg i alla fall. Spenderat större tiden med Daniel, och så vart jag ju en sväng i Malmö igår för en fika med Tobias. 
But now it's monday, och sådär lagom småsegt som dessa Måndagsmorgnar brukar vara.
Två härliga prov att se fram emot denna vecka också. Lovely. Men har i alla fall Sci-fimässan med Daniel att se fram emot till helgen. ^_^

Over and out. Xoxo.



Lördag

Tjingtjing!

Då vart det Lördag igen. Varit två awesume dagar med Daniel, I Torsdags blev det chill och film. Igår åkte vi in till Ikea, inhandlade bland annat ett nytt skrivbord och en vägglampa. Sedan blev det en chillkväll med American History X och This is England. (Still kinda pissed att Edward Furlong kommer till Sci-fimässan i Gbg, and I can't go :O)

Idag blir det tvätta, fixa med matten och ikväll blir det Rockbåten med Daniel. Gonna be legendary! =)

Over and out, xoxo!

Dance like a monkey

Tjotjo!

Effektiviteten själv denna underbara vecka. Tredje dagen i rad jag kör på träning nu, long time ago that happened. But I do like it! Studierna går som de ska, vilket känns bra. Livet går alltså helt som det ska nu. I'm happier than I've been for a long time, and I'm loving it!

Kände för att dela med mig av denna awesume låt before I go.
Dance like a monkey - New York Dolls!


Firestarter

Tjotjo!

Blev en 45 minuters promenad innan frukost idag, riktigt skönt får jag säga. Försöker komma igång med lite motionering nu, feeling that I'm in need of it. Resterande morgon har jag planerat lite inför den kommande sommaren, aka att jag kollat in olika festivaler jag vill funktionära på. I eftermiddag kan jag ju äntligen söka sommarkuser också. Naajs.

Annars blir det en dag med massa plugg, blir även att träffa Susanna en stund för att plugga inför grammatikprovet vi ska nästa vecka. Så fullt upp idag, but I like it! =)

over and out, XOXO!

En Måndag i Malmö.

Hellu.

Befinner mig för tillfället hos min far i Malmö. Håller på att plugga, loads to do this week.
Så även om jag har lov, så är veckan fullspäckad! Vilket är rätt skönt faktiskt, wierd thing I know.

Men anyhow, kort inlägg. Over and out, XOXO.

Söndag.

Tjotjo!

Då har denna helg kommit till sitt slut. Ännu en bra helg får jag säga. I Fredags blev det bara att tag det lugnt, och Lördagen samt Söndagen spenderades tillsammans med Daniel. I Lördags blev det bio i Lund, blev att se på Chronicle. Riktigt bra film faktiskt, So it was nice! Utöver det har det varit en Johnny Depp helg.


Tooorsdag!

Tjingtjing!

Läget och så? Torsdag kväll nu, och bara en skoldag kvar innan sportlovet drar igång. Hääärligt!
Varit i Malmö idag och firat min Farmor, som fyller 72 år. Första visiten i deras nya lägenhet också, riktigt fräsch.

Men ska väl inte dra ut för mkt idag. Over and out, XOXO!

Bon Iver's tal på Grammygalan

Bara för att Bon Iver så fantastisk, och att jag beundrar hans ärlighet så lägger jag upp hans tal från Grammygalan härom dagen.



XOXO!

Monday again.

Tjingtjing!

Måndag igen, och en ny skolvecka framför mig. Sista veckan innan sportlovet, underbart! Förvisso ett lov som kommer innebära en massa pluggande, två prov direkt efter lovet att fixa med. Already stressed out just of the thought of the test in maths. Killing me softly..

Men sådär innan jag lämnar er för en fantastisk dag i skolan, så tänkte jag dela med mig lite av Avril Lavigne och låten When you're gone;




XOXO!

Söndag.

Tjingtjing!

Det har varit en allmänt bra dag. Vart hos Daniel, där det blev att glo på filmen Evolution, totally awesome movie, chilled and listened to Queen.

Till och med varit kreativ nog idag att få lite gjort på religionsläxan. Så har kommit en bit på vägen nu, vilket känns skönt. Blir att se klart det senaste avsnittet av The vampire diaries nu i alla fall, innan jag ger mig på nästa uppgift.

XOXO!


Movie nights

Tjingtjing!

Blev en trevlig filmkväll tillsammans med Thomas och Daniel igår. Nice it was. Stackars Thomas fick dock genomlida lite The vampire diaries, Mohaha. ;-D

Så Lördag igen, vilket innebär en massa pluggande, gotta love it (Känn sarkasmen)! Blir dock filmkväll at Daniels' place tonight. Awesume.

Ja, får väl helt enkelt sätta fart, så att det blir något gjort idag.
Over and out, see ya, xoxo!

TVD

Som den lilla vampire diaries nörd jag är, så händer det då och då att jag kommer över någon fin Fanvideo. Och eftersom att jag då shippar Delena, så blir det oftast fanvideos med detta par. Nu är det såhär att jag har hittat en så fin video, så att jag bara kände att jag ville dela med mig.

So here it comes:



Videon är gjord av Shatteredxdesires
Låten är Planet earth forever av Jo Blankenburg.

Acer

Tjooo!

Äntligen, och jag menar äntligen, har jag införskaffat mig en ny och fungerande laptop. Efter 6 trogna (I know, galet lång tid!) så var det dags för en ny laptop, eftersom att den gamla höll på att kapitulera totalt!
Så besökte Elgiganten i Lund igår, och köpte en Acer Aspire. Riktigt nöjd är jag!

Äntligen är provet i Naturkunskap B också avklarat, det har legat som en tung börda över en den senaste veckan. Kemin som man läser inom Naturkunskap är inte alls min grej, med allt från atomer, atommodeller, joner, salter, jonföreningar, molekyler, organiska syror, summaformel hit och summaformel dit. Just confusing, but I did it! Får vi se nästa vecka vad resultatet blir dock.. Wish me luck! hehe.

Over and out, see ya, xoxo!


Takida <3

Jag är så lycklig, så jävla konsert. Vilket jävla ös! <3
Här delar jag med mig av en av de bilderna jag tog under gårdagen:

Lördag

Tjeenis.

Så är den efterlängtade Lördagen kommen, Takida på KB idag. I'm so happy!! :D

I övrigt har helgen varit bra. Blev ännu en middag/filmkväll med Daniel igår, mycket trevligt, bortsett från att jag vart en aningen trött.

Var en runda inom stan i förmiddags för att köpa en present till min systerdotter. Blev något som kallas "Tattoogel pennor". Totally awesuuume! :)

Over and out, xoxo, see ya!

Onsdag

Tjing tjing!

Blir ett snabbt litet inlägg idag.

Veckan har hittills varit riktigt bra. I Måndags så åkte jag in till Lund för att träffa Oskar, blev att vi åt på O'learys och snackade en massa skit. Även om vi träffas så sällan, så känns det som om det var igår! ^.^

Fick mitt omdöme idag, från den gruppredovisningen jag och Therese gjorde i Fredag. Det blev ett VG, så jag är vekligen nöjd.

Blev en kort dag i skolan, då vår lektion i Engelska C blev inställd. Så jag följde med Susanna till körskolan en stund idag, då hon skulle gå igenom lite teoriprov.

Snart bär det av hem till Daniel, där jag blir bjuden på middag och sedan blir det att glo på en film eller två. Gonna be epic! ^_^

RSS 2.0