Mondaaay

Haaaj!

Deltidvikariatet jag har haft nu under Oktober kom till sitt slut i Fredags. Tråkigt nog. Men får hoppas på att jag får hoppa in där som vikarie någon mer gång i framtiden nu! =)

Jag har spenderat helgen i Malmö (andra helgen i rad), är alltid skönt att få vara i min käraste stad!
Blev bland annat att fira min bror i Lördags. Minst sagt trevligt, trots att jag vart obeskrivligt trött och fick en hemsk jäkla huvudvärk!

Denna vecka ser ganska tom ut på arbetsfronten, blev bara tre timmars arbete idag som planeringsavlösare och på onsdag blir det tre timmar till på en annan förskola. Mycket på grund av att det är lovvecka för skolorna i kommunen, och att många barn är ledig från förskolorna. Så inte lika mycket behov av vikarier en sådan vecka.

Funderingar på att besöka Lund imorgon för att bland annat hämta ut min Twidaybiljett. Sedan bara strosa runder i Lund, var allt för längesedan jag gjorde det. Trodde aldrig att jag skulle yttra dessa ord, men jag saknar allt Lund! ;)

Over and out, xoxo!

Hard work, work!

Tjoosan!

Fick samtal från bemanningen, om att förskolan jag har jobbat på under hela oktober ville att jag skulle hoppa in extra timmar idag igen. Känns riktigt bra faktiskt.

Men lite sorgligt nog så missar jag Ailucrashs spelning idag i Malmö. Hade sett fram emot det faktiskt, men men, får bli någon annan gång, just nu får jag faktiskt prioritera jobb före allt sådant. ;-D

Men ska avnjuta min kopp kaffe nu innan jag sticker till jobbet.
Xoxo, see ya!

Ingen himmel är så blå som min!

Hellu!

Innan det bär av till jobb tänkte jag att jag faktiskt kunde tag chansen att skriva en rad, eller två här.

Missade Malmös sista hemmamatch igår, pga jag hade stägningen på förskolan. Men man kan ju inte låta bli att vara lite smått stolt över käraste Malmö - 3 matcher på 5 dagar med 25 spelare. Starkt, minst sagt starkt jobbat grabbar!<3

Då jag slutar tidigt idag så blir det ett besök ner på stan efter jobbet och försöka finna en present till min käraste bror, som fyller 25 år idag! Grattis "gamling". Muhaha.

Over and out, see ya. XOXO!

My happy ending

Haaj!

Det var allt ett tag sedan det blev något skrivande i denna blogg. Skyller på att jag varit upptagen! ;-D
Äntligen har jobben börjat trilla in, är timvikarie på BoFbemanning i stan så ränner runder på olika förskolor/skolor/fritidshem i hela kommunen. So it feels totally awesome! ^_^

Helgen har annars varit ganska chill. En lugn kväll i Fredags pga jag kände mig krasslig.
Igår blev det fotboll, Malmö - DIF. Efter många om och men så blev matchen spelad, och vinst för Malmö. Riktigt gött!

Införskaffade mig även en snygg MFF hoodie igår. (hoodien som visas på bilden)



Idag har det blivit storstädning av lägenheten, då vi ska fira min kära bror här idag. ;-D

Over and out, xoxo!

RSS 2.0