Påsk och så.

Hellu.
kom hem tidigt igår morse, blev då bjuden på frukost hos mor.
Blev även bjuden på påsklunch hos Daniels föräldrar och sedan bjuden av mor till kinarestaurangen i stan, med bror, syster och systerbarn, och käraste Daniel. Så en fullspäckad dag.

Dock påfrestande smärta, så fick sjukskriva mig från jobbet. Kändes inte alls bra, men vad ska man göra när man knappt kan ta sig genom dagen utan att ha panikont?

over and out, xoxo!

vecka 13

Snart dags för sista redovisningen, ett tal med tema genus. Sedan så avslutas denna kurs, och vi påbörjar en ny kurs. Verkar mer intensiv, men det har väl egentligen mer fördelar än något annat. Hittills så har det ju varit hyfsat lugnt trots allt.

Men smått nervös som vanligt inför det muntliga anförandet, så får hålla tummarna för ett bättre anförande denna gång. Sedan är det bara att lägga det bakom sig och koncentrera på nästa kurs, som startas upp med en introduktionsföreläsning i eftermiddag.

Over and out, xoxo!

Söndag.

Denna helg över och sitter mest bara och väntar på att bege mig upp till Härnösand. Tiden går sakta när man har tråkigt, känner bara en stor olust till att åka upp till Härnösand denna gång. Men får genomlida det! Snart hemma igen ändå så.

Blir nog helt okej när jag väl är där uppe, kan vara nyttigt att komma hemifrån lite då och då också. Händer ju inte allt för mycket i övrigt så.

Anyhow, over and out. XOXO!

Malmö <3

MFF - Häcken, Limhamns IP. Genrepet inför Allsvenskan 2013.
Plus: Passningsspelet och rörligheten fungerade stundtals väldigt bra.
Minus: Uddlöst framför mål.

Nu känns det verkligen att säsongen är nära. Dagens genrep fick verkligen mig att känna längtan inför den kommande säsongen, som för Malmös del börjar på hemmaplan den 1 April, där Halmstad står för motståndet. This gonna be awesome! :)

Anyhow, imorgon bär det av till Härnösand igen. Så ikväll blir det bara till att chillaxa här hemma. Kommer bli 4 intensiva dagar i Norrland. Avslutning av kursen "Förskolans uppdrag", för att påbörja nästa kurs "UVK 1".

over and out, xoxo.

Onsdag och så.

Var tänkt att kvällen skulle ägnas åt studiegruppsarbete, gick inte så bra med det. Men nya tag imorgon så! Så blir bara att chillaxa resterande tiden av kvällen. Har några nya filmer som jag vill se, så får väl se om jag ser någon av de eller om jag fortsätter på mitt långa Pretty little liars-maraton! =)

Ha en fortsatt awesome kväll. XOXO!

I'm on my way.

Hellu.

Första kursen börjar närma sig sitt slut, i nästa vecka görs det sista. Så håller på att finslipa mitt tal inför inneveckan, tema genus! Verkligen ett ämne som jag är intresserad av. Så det kommer bli spännande.

Senare ikväll blir det väl grupparbete med studiegruppen. Vi ska göra en skriftlig uppgift om föräldrasamverkan.

over and out, xoxo!


Lördag.

God morgon på er.
Så är helgen kommen och våren har också börjat infinna sig. Finally, minst sagt!

Parmiddag igår. Jag och Daniel var hemma hos hans bror och tjej, då de bjöd på middag. Trevlans it was. Idag bär det av mot Vintrie och firande av min fasters man, så nu får Daniel möjligheten att träffa lite mer av min släkt. So it's gonna be a good day. =)

over and out, xoxo!

Helg och sådär.

Helgen kommen då ja. Sov över hos käraste Daniel inatt, sedan varit på fältstudie med Hana. Mycket intressant faktiskt. Så har äntligen kommit igång ordentligt med den uppgiften och det känns riktigt bra, för det har just varit fältstudierna jag varit lite sådär nervös för. Ska ha en individuell nästa vecka också, kommer nog bli riktigt bra! =)

En jobbhelg framför mig. Sedan ska jag på middag hos Daniels föräldrar imorgon också och därefter åker jag, Sebbe och Jerry in till Malmö för Hardcore Superstar!
Söndagen kommer spenderas i Malmö också, först sci-fimässan med Daniel och sedan så ska vi till far på födelsedagsfika.

Så fullspäckad helg minst sagt! :)
XOXO!

RSS 2.0