Lördag

Hej, Lördag. Jag välkomnar dig med lite pluggande!
Blir nog att ägna sig åt det idag, försöka få så mycket som möjligt läst, så att man kan sätta igång med de praktiska delarna på Måndag - med att fixa intervjupersoner, skriva etc.

Blev en biokväll igår med käraste Daniel, hans bror Andreas och hans tjej Elin. Les Misérables blev det denna kväll. En film som var mycket bättre än mina förväntningar, dock var mina förväntningar ganska låga. var inte helt säker på om detta var en musikal i min smak, så det var skönt att bli så positivt överraskad.
Jag rekommenderar den varmt i alla fall!

Men tillbaka till kurslitteraturens värld. XOXO!

Halvägs igenom och sådär.

Har varit två bra dagar so far, fortfarande det jobbigaste framför mig dock. Men verkar som om det blir en ganska lugn första redovisning på Torsdag. Can be good, really good. As long as I don't freak out.
Dock fladdrar väl mest tankarna till hemresan på Fredag. Även en jobbhelg verkar riktigt bra just nu. xD

Anyhow, live long and prosper! XOXO

Härnösand

Är nu åter i Härnösand för 4 dagars vistelse. Kommer bli 4 intensiva dagar med föreläsningar och litteraturseminarium. Så får hålla tummarna på att detta går bra! Blir ett längre uppehåll från Härnösand efter denna resa, hela 5 veckors självstudier. Rätt skönt faktiskt! ^.^

XOXO!

good day/sleepy day

Inte mycket till sömn idag, men det är väl bättre om jag får sömnen inatt (jobbat helg). Har firat min systerdotter idag, var mycket trevligt. Daniel fick träffa släkten igen, went well I think!

Nu blir det en chillaxanskväll. trots allt Söndag! ;-)
Så blir inom kort att glutta på film, inte bestämt än vilken film dock, mer än att det blir en feel good-film!

XOXO!

RSS 2.0