Savin' me!

Tjingtjing.

Sorry för min inaktivitet. Finner inte orken till att skriva just nu, då jag knappt finner ut eller in på mig själv just nu! Försöker lägga så mycket energi som möjligt på att hålla mig samman och försöka hänga med i utbildningen, så får se när jag finner mer kraft till att skriva här. I'll be back!

For a pessimist, I'm pretty optimistic!

Tjingtjing!

Det har minst sagt varit en händelserik vecka, jag har till och med lyckats bli ett år äldre, bara det!

Skolan har ju kommit igång på riktigt nu, så har försökt komma igång med pluggandet, går halvt som halvt med det, men det är så det brukar vara när jag precis påbörjat studierna. Rutinerna kommer snart igen.

Helgen har varit en aningen hektisk om man säger så. I fredags skulle jag fira hemma hos mor, eftersom att jag slutade så pass sent i Fredags så var det bara precis att jag ens hann hem innan gästerna kom. Det blev en god middag - kebabpaj - tillsammans med mor, "styvfar", bror, syster, systerbarn och en vän till bror. Efter middagen blev det en vända på Stenssons.

Lördagen betydde ännu mer firande, denna gång hemma hos far med släkten. Även här blev det en god middag - kycklingbröstfilé och fetaoströra. Senare på kvällen stack jag ut med två av mina kusiner, bror och en vän.

Sedan har jag även firat min systerdotter, som fyller 6 år, igår (Söndag).

händelserikt, men även stressigt, dock mycket värt det!

Over and out, xoxo!

Untitled.

Tjingtjing.

Tänkte skriva lite i bloggen innan jag hoppar i säng. Det har minst sagt varit en lång dag - åkte till Lund tidigt imorse för att vara på informationsmötet. Det tog emot rätt mycket att stiga upp ur sängen denna morgon och jag har verkligen fått behärska mig för att inte få för mig att slumra till, så trött jag varit! Jag är alltid såhär de första dagarna efter att ha varit ledig under en längre period, men bortsett från det har de varit en trevlig dag.
Så skolan är nu igång igen, dags för en massa pluggande igen. Wish me luck!

Men nej, sängen kallar - Over and out, xoxo!

En perfekt värld

Tjingtjing.

Det har verkligen varit en superbra helg, jag är verkligen så himla nöjd! Igår blev det ju att fira kära Fredde, då han tidigare denna månad har fyllt 25 år. Dock höll jag en nykter afton, roligt hade jag ändå. Vi spelade bland annat bowling, även om jag var sämst på våran bana så hade jag ändå sjukt kul. Det är i alla fall de viktigaste.

Idag har jag umgåtts med kära Oskar. Först såg vi på Harry Potter - andra gången för min del, men den är så jäkla bra(!) - sedan stack vi hem till mig och har haft det allmänt flum. You better watch out spidermonkey! =)

Over and out, xoxo!

Wherever I'm going



Tänkte dela med mig av enna vackra låt. Detta är en låt som ofta gå på repeat här hemma!


I never change for nobody!

Tjingtjing!

Jag är just nu väldigt exalterad över att skolan börjar på Måndag, det ska faktiskt bli riktigt kul! Denna termin kommer jag läsa Grundkurs i GenusvetenskapLunds Universitet och Fotbollens historiaMalmö högskola. Två jäkligt intressanta kurser! 

Ska bli en riktigt bra helg också, Imorgon ska vi fira Fredde med bland annat Bowling. Sedan blir det bio med Oskar på Söndag. Så ser verkligen fram emot denna helg!

Over and out, xoxo!

Hollywood - Lukas Rossi



Jag är verkligen förälskad i Lukas Rossis musik och har varit sedan jag upptäckte honom hösten 2006! Hans röst, hans texter, hans uttryck är magiskt! Hans musik har så mycket känslor och är alltid väldigt personliga. Denna låt, Hollywood, handlar om hans tid i bandet Rockstar Supernova, där han kände att han inte riktigt hörde hemma och att han blev något han inte kunde stod för. Han är verkligen helt fantastisk!

Over and out, xoxo!

London calling

Tjingtjing!

Det har verkligen varit fullt upp idag. Dagen började med ett pass på gymmet, märker faktiskt att jag känner mig mycket piggare under dagen när jag har tränat, sedan stack jag till HKRs bibliotek för att låna ytterligare kurslitteratur.

Jag fick, till min lycka, välkomstbrevet från Lunds Universitet idag. Jag hade läst på vårat schema att vi skulle få välja en inriktning i delkurs 3 och där vi även skulle få åka på studieresa. I ett av papperna i välkomstbrevet handlade just om denna valbara inriktning, jag hade ju sedan tidigare bestämt mig för att jag kommer välja Migration och globalisering, så jag valde så klart denna inriktning som alternativ 1. Så hoppas stenhårt på att jag får detta val, då innebär det en studieresa till mitt älskade London!

Det blev en runda ner till stan också för att posta mina papper till CSN och införskaffa mig några skrivhäften till mina kommande kurser. Jag har till och med lyckats städa undan i mitt rum. Jag börjar verkligen känna lite motivation i livet igen, tror nog att det mycket beror på att jag snart ska få rutiner och äntlingen få göra något jag är intresserad av!

Over and out, xoxo!

Dance with somebody.

Tjingtjing.

Spenderade större delen av förmiddagen på HKRs bibliotek då jag verkligen är i behov kurslitteratur till den kommande terminen. Jag lyckades hitta några böcker iaf, Så har iaf böcker till första delen av genusvetenskapskursen.

Vid två stack jag och två av mina kära grannar till gymmet. Blev ett mer ordentligt pass idag får jag tag och säga - de två passen jag körde i förra veckan tog åt rätt ordentligt, men känns som om jag kom in i det mycket bättre idag!

Efter träningspasset så blev det snabbt hem och göra sig iordning för att tag bussen in till stan och möta Mirre. Hon hade varit på jobbintervju här i stan. Hoppas verkligen på det bästa! Blev att vandra runder i olika butiker och bara snacka. Det var mycket trevligt! Känns som jag träffar alla mina gamla vänner allt för sällan - I really do miss our time together!

Over and out, xoxo.

All I have to give.

Tjingtjing.

Jag bestämde mig för att åka till Eslöv igår. Min mor har fått hjälpa mig med min nackspärr, thank you! Så det är i alla fall lite bättre med det idag, vilket är riktigt skönt. Jag och mor bestämde oss för att se på Ace Ventura, Jim Carrey är så jäkla grym!

Imorgon kommer Mirre till k-stad, det ska bli riktigt trevligt. Så får se vad som händer, skulle tippa på en runda i stan. ^^

Over and out, xoxo.

Circle of life

Tjingtjing!

Upp tidigt för att köra ännu ett träningspass på gymmet idag. Efter träningspasset igår blev jag så jäkla taggad för ännu ett pass idag. Jag inser nu verkligen hur mycket jag har saknat träningen - inte konstigt att jag har känt mig så himla rastlös! Gick från gymmet idag med ett stort leende.

Over and out, xoxo.

Start of something new

Tjingtjing!

Första träningspasset för 2011 avklarat idag. Jag följde med Fredde ner till fitness. Riktigt jäkla najs får jag tag och säga! Så nu börjar en stenhård träning, to keep my promise. Även om passet idag var ansträngande, då jag inte tränat på evigheter, så är det ändå så jävla skönt efteråt. Det är verkligen värt all ansträgning då!

Ser fram emot att komma i form och nå min idealvikt!
Over and out, xoxo.

Land of confusion

Tjingtjing!

Jag får säga att dagen började på ett väldigt bra sätt, blev att njuta av den fantastiska filmen The lake House liggandes i sängen. Ett väldigt bra sätt att starta en dag på! Jag blev efter det väldigt motiverad till att tag en runda till stan för att besöka stadsbiblioteket och Carlings. Hittade två mycket fina tröjor, som jag köpte.

Sedan jag kom hem så har jag planerat min födelsedag, jag fyller ju snart 20 år, det är bestämt att det blir 3 firandet detta året också. Så har planerat in mat till firandet hos min far och mor, sedan skrivit gästlista, planerat in sysselsättning till firandet med mina vänner. Hopefully it's gonna be great!

Xoxo.

Sammanfattning året 2010.

Tjingtjng.

På nyårsafton så ställde en person frågan "vad var din höjdpunkt 2010?". Jag kom då fram till att 2010 har varit ett helt fantastiskt år egentligen, men om jag skulle valt mina topp 3 minnen från 2010 så skulle det varit när jag träffade Charlie Bewley med Mirre, när jag flyttade hemifrån och från Eslöv och sist men inte minst Malmös Guld.

Men det har egentligen hänt så mycket mer detta året, jag minns hur jag kämpade mig igenom den sista terminen på gymnasiet, jag tog studenten med så mycket bättre betyg än vad jag trodde att jag skulle få (fick hela 13 VG). I somras fick jag ju beskedet om att jag hade blivit antagen till Högskolan Kristianstad och jag såg då äntligen min chans att flytta hemifrån. Sedan får jag ju inte glömma Twilight Movie night i Lund - jag hade vunnit 10 biljetter i en tävling till denna visning. Jag var på världspremiären av Harry Potter, en helt fantastiskt kväll, en helt fantastisk film.

Dock har året haft sina motgångar med, men mest känslomässiga motgångar. Med det menar jag att i samband med flytten till Kristianstad så började jag få många frågeställningar kring vad jag vill, vem jag är. Jag hoppade av skolan för att jag kände att jag var på väg i total fel riktning. Periodvis har jag känt att jag inte riktigt vet vad jag vill och att jag inte vet vem jag är. Det är frågor jag ständigt får kämpa med, då jag känt mig mycket vilsen på den biten.

Året 2010 har varit ett år fyllt med fantastiska minnen och ett år som på sitt sätt har varit utvecklande. Nu är det dags att se framåt och hoppas på ett jäkligt bra 2011. Som jag redan vet kommer innehålla en resa med familjen och en termin fullspäckad med kurser på universitet och högskola. And don't forget Harry Potter och dödsrelikerna del 2 och Breaking dawn del 1 på bio!

Over and Out, xoxo.

The day that 2011 begins!

Tjingtjing!

Det blev en trevlig kväll, med mycket god mat, tillsammans med väldigt trevliga människor.
Kvällen började med en väldigt god förrätt - toast skagen - efterföljd av en väldigt god huvudrätt - oxfilé, sallad samt Basilikasås och blody marysås. Mycket, mycket gott!

Sedan körde vi en del frågespel, snackade och hade allmänt trevligt. Killarna tog dessutom en runda ut för att smälla raketer - to bad, I'm afraid of it. Därefter blev det en god efterrätt - chokladkaka. Jag bara älskar allt som har med choklad att höra! hehe.

Vid 12 slaget så blev det, så klart, att gå ut och titta/smälla raketer. För mig är raketer endast fina på avstånd. Nu satsar vi på ett bra 2011, med nya utmaningar och många fantastiska upplevelser. Universitetet - here I come!

Xoxo.

RSS 2.0