Damn your eyes

Hellu!

Blir allt en biohelg för min del. Imorgon blir det in till Malmö för lite shopping först (försöka hitta ett headset till min laptop bland annat) sedan blir det att gå premiären av The woman in black, med Daniel Raddcliffe. *drools*
På Lördag blir det att gå på bio med Daniel, vi ska då se på The avengers. Verkar vara en lovande film!

Nytt The vampire diaries avsnitt inatt dessutom, I'm so excited! :D
Snart slut på denna säsong dock, endast 3 avsnitt kvar. Little bit sad.

Veckans promo för TVD 3x20;

Damon and Elena

Sen det senaste avsnittet (3x19) av The Vampire diaries, så  har jag inte kunnat låta bli att titta på alla fantastiskt fina videos,på youtube och tumblr, av Damon och Elena. (Jag shippar dem ganska hårt, vilket kanske har märkts)
Men så kom jag nyss över en ny, vacker video och kände bara att jag ville dela med mig av detta!

Can't help falling in love -Damon och Elena, gjord av Shokokeks1189;

Long time, no see folks!

Hellu.

Fullt upp med skolan nu, massa prov, massa inlämningar, påbörjat min ena uppsats. Men man ska väl inte klaga, endast 6 och en halv vecka kvar till sommarlov! Vilket förvisso innebär arbetslöshet, som det ser ut nu i alla fall. Men jag har i alla fall klarat av denna termin då, förhoppningsvis. Annars händer det väl inte så mycket i mitt liv för tillfället, det är mycket tid som läggs åt pluggandet nu. Men det kommer bättre tider snart, när alla dessa arbeten och prov väl är avklarade.

XOXO!

Back home!

Hellu.

Så då vart man tillbaka i verkligheten igen. Första skoldagen på över en vecka, kändes verkligen att jag inte fått så mycket sömn inatt. Blir allt att tag igen det inatt.

Londonresan var totally epic, like always. Ömma fötter till tusen idag, må jag säga. Blev mycket promenixande genom London. Gluttat på bland annat Buckingham Palace, the Globe, Millenium bridge, Hyde park, Oxford street, St Pauls kyrka, king's college (en massa annat också, men bara för att nämna något).



Mindre urval av bilder från vår vistelse i Hyde Park.

Men nu får jag allt fortsätta med pluggandet, sedan blir det chill resten av kvällen.
XOXO!

LONDON <3

Tjo.

Blir ett kortare inlägg nu innan jag beger mig mot Daniel. Imorgonbitti bär det allt av till käraste London, för en week-endresa.Totally excited! Going to have an epic trip with Daniel in the most wonderful city! ^^

Veckan i övrigt har varit lugn, då jag har haft påsklov. Blev fotboll i Måndags, MFF - Gefle, som jag skrivit om tidigare. I Onsdags blev det bio med Sebbe, Jerry, Daniel, Fredrik, Susanne, Kristoffer och Sofie. Såg på filmen The Hunger Games, riktigt sevärd. Rekommenderar den!

Men dags att röra på sig nu. XOXO!

Malmoooe

Tjoosan!

Allsvenskan igång igen. Så idag begav jag mig in till Malmö för premiär, MFF - Gefle.
Matchen började  friskt, med fint spel och några bra lägen. Så i halvlek gick man ändå in med hoppet om en fortsatt bra match, och förhoppning på mål, ifall man fortsatte hålla trycket och skapa lägen. Dock blev det ju inte på detta vis, en smärre kollaps blev det istället. Deprimerande. Spelet vart som bortblåst, inga direkta farliga lägen, inget större tryck, utan bara en massa rullande med bollen. Det håller inte! Det får inte bli en upprepning av förra säsongen.

XOXO.

RSS 2.0