Complicated

Tjingtjing.

Jag har verkligen så svårt att koncentrera mig. Svårt att hitta motivationen. Jag gillar inte när det blir såhär. Alltid som svårast att koncentrera mig när jag behöver det som mest. Vi har seminarium på Måndag, och vi ska ha förberett en diskussion kring en artikel/bild/reklam som vi kan knyta an till Maud Eduards bok - Kroppspolitik. Vår grupp har valt en bild som illustrerar en familj. Maud Eduards pratar ju om att hemmet är en viktig del för nationen. Men måste hitta något mer konkret fakta än så.. Och komma på en diskussionsfråga till det.
It'll work out somehow - I guess!

Oscarsgalan imorgon i alla fall - det är något jag verkligen ser fram emot. Jag har blivit en nörd för film/musikgalor. Sändningarna börjar 23.00 med Filip och Fredrik, de håller väl i något sorts försnack innan de börjar sända från röda mattan - som börjar sändas klockan 00.00. Själva galan börjar 02.30 och 01.00 börjar nedräkning till galan med en massa intervjuer från röda mattan.

Främst ser jag fram emot att det går bra för Harry Potter som är nominerad till två Oscars - Bästa Specialeffekter och Bästa scenografi. Dock tror jag nog att båda kategorierna kan bli svåra för HP då de konkurrerar mot Inception, Alice i Underlandet, Iron man 2 och Hereafter i Bästa Specialeffekter. I kategorin Bästa Scenografi så konkurrerar de mot Alice i Underlandet, Inception, True Grit och The King's Speech. På de sajter jag kollat runt på där folk förhandstippat vilka de tror kommer tag hem priset så är det väldigt Jämt mellan True Grit och The King's Speech.

Jag hoppas dock lite på att det går bra för Alice i Underlandet när det väl kommer till Bästa Kostymering, där Colleen Atwood (hon som spelar Bellatrix i HP) blivit nominerad. Men även att det går bra för Toy Story i kategorierna - Bästa manus baserat på förlaga, Bästa animerade film (Där även how to train your dragon är nominerad) och Bästa låt - We Belong Together.

John Powell, musik för How to train your dragon, är nominerad för bästa musik och jag hoppas att han vinner denna kategori. Dock tror jag att han kommer få stor konkurrens från Hans Zimmer, som blivit nominerad till musiken för Inception.

Over and out, xoxo!




I'm happy!

Jag är så glaaad - vinst för mitt kära Liverpool idag! Sitter och nynnar You'll never walk alone för mig själv av ren lycka. Idag är en bra dag!

The who?


My tatto - ja, jag vet den är spegelvänd - dock den bästa bild jag har just nu!


Burn it to the ground!

Tjingtjing!

Är mer än lycklig just nu pga jag har lyckats skriva klart min hemtenta, och jag är faktiskt nöjd! Nästan lite skrämmande att jag är nöjd, då jag aldrig brukar känna mig nöjd med mina arbeten. Hoppas att denna känsla är något bra också, så att det inte visar sig att det går käpprakt åt helvete - wish me luck! ^^

Imorgon är det tattoodags iaf, efter många års tänkande fram och tillbaka hur min tatuering ska se ut. Jag har ju alltid vetat att jag vill ha en vargtattoo på min vänsteraxel, men ändå funderat kring på hur vargen ska se ut och om man kanske skulle ha något till vargen. Så nu är det bestämt för en Vargtatuering med texten You'll never walk alone. I'm nervous but excited!

Over and out, xoxo!

Yaaay!

Tjingtjing!

Jag tror minsann att jag har hittat den exakta utbildningen för det jag vill arbeta med! Jag har alltid sagt att jag vill jobba med ungdomar som har hamnat snett i samhället, och därför både tänkt att kanske läsa socionomutbildningen eller behandlingspedagogsutbildningen. Men tror minsann att jag har hittat en ännu bättre utbildning än så, Ungdoms- och missbruksvård - en utbildning på 180 högskolepoäng vid Linnéuniversitetet i Kalmar/växjö.

I'm totally gonna go for it!
Over and out, xoxo!

Painkiller

Tjingtjing!

Tar nu en paus från mitt arbete med hemtentan i genusvetenskap. Det är minsann inte en lätt tenta vi har fått, men har iaf lyckats skissa hur ena svaret ska vara, och snart klar med min andra. Därefter är det bara en fråga kvar att fixa med, och sedan blir det att sätta sig framför datorn och renskriva på det på word. Jag hoppas verkligen på det bästa!!

Så min helg kommer att bestå av att fixa med min hemtenta. Lika bra att börja direkt än att vänta in i sista minut, fast jag brukar ju alltid vara bäst under stress. Men jag kan väl för en gångs skull testa att kanske inte behöva bli stressad?! ;)

Over and out, xoxo!

It's the end of the world as we know it!

Tjo.

Sorry, för att jag icke varit så flitig med bloggandet. Det har varit mycket på gång med skolan, jag har varit inne i en stressig period på grund av det. But I'm back on track again. ^.^

Såg filmen The Tourist i helgen tillsammans med Sebbe. Fastän det var mer drama än vad jag trodde det skulle vara, så rekomenderar jag ändå filmen starkt då den ändå var riktigt bra!

Ska hoppa i badet nu, peace out, xoxo!

RSS 2.0