Ingen himmel är så blå som min!

Hellu.

Måndag igen nu, which means a whole new week. En vecka kvar till lov, en en vecka till Allsvenska premiären, en vecka kvar tills jag står på Stadion igen för att se mitt käraste Malmö spela. Yes, I've been missing it, like a lot!

För övrigt har det varit en trevlig helg. I Fredags vart jag på en fest med Daniel, i Lördags blev det en runda till Center Syd, och Harry Potter på kvällen. Söndagen blev för min del väldigt lugn, samla krafter inför idag helt enkelt (första dagen på en hel vecka som mina mandlar inte var ett så stort problem, so it was nice).


Från Mustasch magnifika konsert: Black City!

Hello!

Tjeeena!

Longt time since I wrote anything here. Lite beroende på att jag vart ganska upptagen actually.
Förvisso bara varit två dagar i skolan, men resterande tid har faktiskt lagts på att umgås med Daniel, firat farfar, käkat middag i Malmö med mor och hennes sambo, samt en massa plugg. Så har varit full rulle trots allt.

Ikväll blir det in till Malmö med Daniel för att gå och se på Mustasch på KB. Femte konserten med dem nu för min del och ja, jag är väldigt förtjust i Mustasch! ;-)

Delar med mig av dessa vackra toner a la Mustasch; Heresy Blasphemy!


Over and out, xoxo!

Headspin

Hellu.

It's Friday folks. Yaaaay. Vilket innebär två prov och massa plugg, så mkt för Fredag.. But anyhow, resterande delen av helgen blir i alla fall bättre. Thumbs up for that ppl.

Imorgon blir det att fira min far, och på Söndag blir det att glo på Hammerfall med Daniel och Andreas. So, that's going to be loads of fun. ^_^

I Hammerfalls ära delar jag med mig av denna låt idag: Last man standing!


XOXO!

I never work mondays

Tjoooosan!

Så var det dags för en ny skolvecka. Längesedan det kändes så lätt att gå upp morgonen som idag. It feels good!
Även fast detta är en hel normal skolvecka fylld med plugg och prov, så vaknar jag upp med det största leendet ever. Ångesten som infann sig i Fredags efter att ha failat två prov är som bortblåst denna morgon.

Tänkte dela med mig av en väldigt fin fanvideo, as usual från The Vampire diaries - Damon and Elena. Gjord av SophieP94.



XOXO!

Sööndag.

Hellu.

Så vart det då Söndag. Ännu en bra helg har kommit till sitt slut.
Åkte in till Malmö i Fredags eftermiddag. Blev en lugn eftermiddag, med en långpromenad i det fina vädret och sedan glo på en film. Under Lördagen så blev det sci-fimässan med Daniel. And I was totally happy. Gotta love all the nerdiness. ^_^ Sedan bar det av tillbaka till Eslöv, där det blev en lugn kväll med film.

Over and out, XOXO.


Haaaaj!

Tjingtjing!

Istället för en dålig dag, har jag en känsla av en dålig vecka. Ni vet när man bara känner att motivationen trynar under just den period man behöver den mest. Idag hade jag matteprov, det gick inte så lyckat om man säger så, trots min brist på motivation så har jag ju trots allt försökt att lägga ner så mkt tid som möjligt på det.
Imorgon sker nästa prov, då är det dags för grammatikprov i Engelska C.

Men det löser sig, det gör det alltid. Det kommer fixa sig till slut. It has to, there's no other options.
Så nu är det dags att sätta sig ner, ta tag i studierna och fixa ett mvg imorgon.

See ya, XOXO! ;-D

RSS 2.0