You know my name!

Tjingtjing!

Efter mycket kämpande med tentan så är jag äntligen färdig med den. Den var verkligen riktigt svår, I gotta say. Men jag hoppas på det bästa!

Morgondagen bjuder på ett besök av far, så blir att luncha med honom i K-stads Centrum. Mycket trevligt att få besökare till vackra K-stad!

Men nu ska jag återvända till att titta på Glee. Have a good night folks.
See ya, xoxo!

Thanks for the memories!

Tjingtjing!
Det var ett tag sedan jag skrev nu. Men tänkte att bloggen kunde vara en bra undanflykt att tag en paus från tentaskrivandet. Sitter och fixar med sista frågan just nu, det går inte helt bra om jag ska vara ärlig. Men det löser sig, har ju ändå två dagar kvar på mig. piece of cake! =)



Tänkte dock dela med mig av denna bild. Besökte MFF shopen igår och införskaffade mig denna vackra mugg! =)

Over and out, xoxo!

Brand new day.

Tjingtjing!

Blev en riktigt bra kväll igår, må jag säga. Först blev det att köra några runder Bezzerwisser - vinst för mitt lag, woo! Därefter blev det att vi började kolla några filmer - Shrek: Sista kapitlet, Blade och American Pie 2. I trully had an amazing evening/night with you guys. <3

Over and out, xoxo!

I was born this way!

Tjingtjing!

Snart dags att dra till skolan för att ha seminarium. Konstigt nog sitter jag och längtar till det. Idag är en bra dag!^_^

Ikväll har jag planerat in en filmkväll med gänget. Totally looking forward to it. Long time no see! Detta känns verkligen som en bra dag, and I love it.

Over and out, see ya, xoxo!

RSS 2.0