2013-04-27

Hellu.
Veckan har bestått av läkarbesök, fått nya tabletter, sedan sagt upp mig från jobbet - får vi se när det går igenom, event "bortamatch hemma" på Restaurang 1910 med far, världspremiär av Iron man 3 med Sebbe, Jerry, Daniel och Andreas. Samt plugg däremellan. Fått antagningsbesked om sommarkurser, inte antagen på en enda, but what did I expect?
Jobbhelg för min del nu - förhoppningsvis en av de sista, like ever.

Over and out, xoxo.

Nu återstår

Härnösand och så.

Sitter jag här, nyligen fått i mig lite middag. Har nu en vecka framför mig i Härnösand. Känner mig inte helt motiverad, men det är bara till att ta sig igenom denna vecka också. Sedan har jag 7 veckors självstudier, lovely.

Så blir att dricka lite köffe, samla lite krafter och så fixa till redovisningen till imorgon. Gonna be great! :)

Over and out, XOXO!

Ett tag sen och så.

Long time, no see. Tänkte svepa förbi här lite snabbt, massa att göra i skolan nu. Litteraturen är min bästa vän! Dags att få kämpa lite, hehe.

Förra kursen var minst sagt slapp, så överkompensation nu? ;-) Nej, men jag ska väl inte klaga. Har hunnit läsa en hel de hittills i alla fall. Försöker kämpa igenom Deweys bok just nu, ingen svår text i sig, bara det att den är skriven på ett sätt som inte tilltalar mig. Dock har Dewey många bra poäng!

Åker till Härnösand nu på Söndag morgon, och kommer hem på Lördag. Lång vecka. Lite ångest faktiskt, mest för att jag är väldigt nojig över att vara borta från min lilla bebis (min katt) så länge.

Men det kommer nog gå bra, det har de gjort hittills så. Sedan har jag ändå 7 veckor som jag bara kommer vara hemma, så det kommer bli riktigt grymt faktiskt. Sedan är det sista träffen v. 23, sedan "sommarlov" och då får jag i alla fall hålla mig här hemma.

Men dags att fortsätta med min bästa vän - John Dewey - och se om jag blir något klokare! ;-) XOXO!

RSS 2.0