Siesta! 2011

Tjingtjing!

Blir en resa upp till Hässleholm idag, fixa med funktionärsincheckningen. Riktigt taggad inför Siesta nu. 3 dagars funktisarbete, med grym musik och förhoppningsvis härliga människor. Bra start på sommaren? Yes it is!

Som jag så många gånger nämnt...

http://www.dt.se/nojekultur/kronikor/1.3275935-laktarvaldet-ar-en-foljd-av-mansrollen

Ytterst läsvärd artikel, I gotta say. Handlar om de sociala genusstrukturerna som finns i vårt samhälle, och som leder till tråkigheter som aggressivitet, eller Huliganism, inom många sporter. Att sådana genusstrukturer finns, har jag så länge försökt förklara. Time for a change people!

Read it! ;-)

You're the inspiration

Tjingtjing!

Varit på AF idag för att göra en nyinskrivning och sedan vara med på deras introduktionsmöte. Så kommer satsa ännu hårdare på att få ett jobb nu, eftersom att det för tillfället inte blir några studier för min del till hösten. Tror helt enkelt det är bäst för mig att få göra något annat ett tag, för att helt enkelt hitta den rätta studiemotivationen, för en dag så kommer jag satsa hårt på studierna. But just not for now.

xoxo!



Costa Del Sol

Tjigtjing!

Hemkommen från en kortare semester i Costa Del Sol.
Halvtaskigt väder, men vi hade det kul ändå. Blivit solande, badande, partying, kaffestunder på olika caféer, varit i Gibraltar med mera. Alltså allmänt najs!




RSS 2.0