Tuesday.

Tjooosan folks.

Vart en allmänt chill dag. Endast en lektion, kurserna börjar komma till sitt slut and that feels good. Trött till tusen på skolan nu, så skönt att veta att alla arbeten nu är klara.

Har även blivit att käka på kinarestaurang med Daniel idag. Ytterst trevligt! ^.^
Senare idag blir det ett möte hos tidningsbärarna, för vidare information om arbetet hos dem. So it's a nice day.

Over and out, XOXO!

Woooork!

Hellu!

Snart dags att dra till min första jobbdag som tidningsbärare, förvisso bara två handledda nätter denna vecka, sedan börjar jag på "allvar" efter skolan. Känns sådär lagom spännande att jobba fram till morgontimmarna och sedan gå till skolan för ett stort slutprov i Engelska C. Tror inte de två timmarna jag sov, vid 21-23, kommer vara till någon större hjälp när jag sitter på provet denna morgon. Haha.

Men that's all for now. Over and out, XOXO!

När himmelen är blåå!

När träden lyser gröna i en Malmö vår,
och MFF-familjen upp mot stadion går,
då sjunger hjärtat: Jag är käär!
Ingen annan plats kan va så bra som här,
när himmelen är blåå.
Jag älskar Malmö FF så!
Jag älskar Malmö FF så!




Vinst för käraste Malmö idag, mot serieledarna Elfsborg. So today is a good day, an awesome daay! <3

Segeeer!

Tänkte bara göra ett kortare inlägg innan jag hoppar i säng.
Det efterlängtade derbyt, mellan Malmö och Helsingborg, ägde rum idag. Myyycket bra match, överlägset spel av Malmö och klacken var on fire. Det blev till slut en 3-0 seger för Malmö med statistiken 12-1 skott på mål, 20-5 skott totalt och 53-47 i bollinnehav till Malmös fördel. Så helt enkelt var det ett överlägset spel av Malmö. Awesuuuume!

Men anyhow, ska hoppa i säng nu. XOXO!

White Wedding

Hellu.

Vart på min kära kusins bröllop igår. Mycket fint, och oehört trevligt! =)
Så tänkte dela med mig lite av bilder från gårdagen.

Bild 1 och 2: Erica och Oscar hugger in på tårtan. (Eiffeltornet på toppen, förlovningen ägde rum i Paris).
Bild 2: Närmast i bild är min bror - bakom är Ericas bror Martin och Ericas son Oliver m.fl.


Brudparet taking the stage for the first dance as married - låt som spelade All of me - Michael Bublé.

Gästerna börjar entra dansgolvet för lite dans!

Litet sammandrag av en liten del av bröllopet.

XOXO!

Dagen efter match

Tjoo.

Så var den där dagen efter match. Matchen var som en påse gott och blandat, första halvlek så var det strålande spel från Malmös sida. Fint spel och två mål. Andra halvlek däremot, total överkörning från Mjällbys sida. Mjällby lyckades kvittera till 2-2 och var till och med nära att göra ett segermål. What did happen there guys?

Vår käraste Norling gjorde väl ingen större insats i andra halvlek när det kom till byten, för att kunna påverka spelet. Först bytar han ut Daniel Larsson i 65e minuten, spelaren som var det enda hotet mot Mjällby i andra halvlek (logiken?). Inte bara att de bytar ut anfallaren Larsson, utan de bytar ut honom mot mittfältaren Thern. Argumentet förstärka mittfältet funkar inte! Om man skulle velat förstärka mittfältet skulle de skickat ut Ivo direkt efter 65 minuter, in med Thern. Senare kom ju Wilton in istället för Ivo, detta är ju inget fel i bytet i sig, me tyckte Ivo kunde åkt ut tidigare mot Thern. Och att Friberg skulle bytts ut mot Wilton. Då skulle vi förstärkt mittfältet, och fortfarande ha kvar Larsson på topp. Då kanske vi skulle kunnat tag över spelet igen!

XOXO!

Matchdag

Hellu.

Torsdag idag, och denna dag har att erbjuda en resa till Listerlandet (going to Hällevik). Match mellan Mjällby och Malmö idag. Så åker dit med Tim, so hope for a win now boys!

Malmös trupp för kvällens match:
Målvakter: Johan Dahlin, Viktor Noring
Försvarare: Daniel Andersson, Ricardinho, Jasmin Sudic, Pontus Jansson, Miiko Albernoz och Markus Halsti.
Mittfältare/Anfallare: Simon Thern, Jimmy Durmaz, Jiloan Hamad, Erik Friberg, Ivo Pekalski, Wilton Figueiredo, Alex Nilsson, Daniel Larsson, Dardan Rexhepi och Mathias Ranégie.

Så min drömelva för ikväll är som följande:
Mål -
Johan Dahlin
Backlinje - Richardinho - Danne -Jansson  - Halsti
Mittfält - Durmaz - Simon Thern - Ivo - Jille
Anfall - Ranégie - Wilton (dock som släpande)

Genom att ha Wilton  som släpande blir det en 4-4-1-1 uppställning. Wilton har då möjlighet att komma rättvänd mot mål och har då alternativen att antingen passa ut mot Jille och Durmaz på kanterna, slå på djupet mot Ranégie eller skjuta på mål med fart! Då jag inte tror att Ivo orkar en hel match, så ett byte vid 60-65 minuter och då in med Friberg, som då kommer in med ny energi. I samma veva kan man byta ut Ranégie också och in med Daniel Larsson. Och då behålla Wilton som släpande - och köra samma taktik osm med Ranégie, vilket innebär att Larsson kan komma i bra löpningar och ge Wilton ett bra alternativ till passning, och dessutom ge mer plats åt Wilton då Larsson med sin speed kan sära på försvaret.

XOXO!

*happydance*

Tjosan!

Har varit en allmänt bra långhelg, Massa nörderier! Blev att se första säsongen av TBBT, gå på bio med Daniel och se på filmen The Avengers (där vi även träffade Sebbe och Jerry, awesomeness), samt glott på filmerna - Iron man 1 & 2, Captain America och Thor. So been really awesome!

Så resterande vecka innebär - skola, plugg, träffa Daniel, Fly till Hällevik för att glo på matchen Mjällby - Malmö tillsammans med Tim, min kusin ska gifta sig, filmkväll med polare och för att avsluta hela veckan blir det att glo på matchen Malmö - Åtvidaberg på stadion nu på Söndag. So busy week! =)

Promon för det kommande tvd-avsnittet:

RSS 2.0