Dagen efter match

Tjoo.

Så var den där dagen efter match. Matchen var som en påse gott och blandat, första halvlek så var det strålande spel från Malmös sida. Fint spel och två mål. Andra halvlek däremot, total överkörning från Mjällbys sida. Mjällby lyckades kvittera till 2-2 och var till och med nära att göra ett segermål. What did happen there guys?

Vår käraste Norling gjorde väl ingen större insats i andra halvlek när det kom till byten, för att kunna påverka spelet. Först bytar han ut Daniel Larsson i 65e minuten, spelaren som var det enda hotet mot Mjällby i andra halvlek (logiken?). Inte bara att de bytar ut anfallaren Larsson, utan de bytar ut honom mot mittfältaren Thern. Argumentet förstärka mittfältet funkar inte! Om man skulle velat förstärka mittfältet skulle de skickat ut Ivo direkt efter 65 minuter, in med Thern. Senare kom ju Wilton in istället för Ivo, detta är ju inget fel i bytet i sig, me tyckte Ivo kunde åkt ut tidigare mot Thern. Och att Friberg skulle bytts ut mot Wilton. Då skulle vi förstärkt mittfältet, och fortfarande ha kvar Larsson på topp. Då kanske vi skulle kunnat tag över spelet igen!