Delenaaaa

Verkar som vi får oss ett ordentligt Delena-avsnitt i det kommande the vampire diaries-avsnittet (4x04). So needed, kretsat mycket kring Stelena nu under början. Så på tiden att det kompenseras lite. ;-D

-

Precis kollat in den senaste promon för The big bang theory 6x06. Seems to be an epic episode. Säsongen börjar arta sig nu. Första avsnittet på säsongen var, by far, det sämsta avsnittet under alla säsonger. Men har för var avsnitt blivit bättre och bättre. Nästa avsnitt verkar inte vara ett undantag, så det är riktigt najs!


Heaven and hell

Ny vecka framför sig. Kunde haft en bättre start. Kort vecka på jobbet i alla fall, snart helg. Faktiskt riktigt, ordentligt efterlängtat. Första gången jag känner sådan längtan.

So annoyed today, need some distraction. Need something that can bring me some happy thoughts.

XOXO!

oppa!

Kom hem från jobb för cirka en timme sedan. Nu inväntar jag på att få kunna se det senaste avsnittet av The big bang theory och The vampire diaries. Tyvärr har Glee fortfarande uppehåll, ganska sugigt. Men Fredag har under många år varit min "mysmorgon" med nya avsnitt av mina favoritserier. Så Fredagar har alltid varit lite av en höjdpunkt på veckan på det viset. Ja, jag vet - nördigt. I'm nerdy and I know it. I love it!

Så får se vad för spännande de har att visa denna Fredagmorgon. XOXO!

TVD

Precis sett promon för nästa avsnitt av The vampire diaries, 4x02 - memorial. Nu verkar det som vi på allvar får följa Elena på hennes väg som "new born" vampire. Dock blir det väl en hel del Stelena, om man ska tro promon. Too bad though.
I'll still for more Delena, it will come. It is known!

Väntan.

Igår var alltså sista svarsdatumet för lägenheten jag har varit på visning för. Behandlingen av de sökande är i full gång, a little bit nervous actually. But don't let the hopes get too high though.

Veckans arbete har gått bra, riktigt bra, känner att flytet har börjat komma nu. Börjar känna att rundan sitter hyfsat bra faktiskt. Varit skönt väder att jobba i också, så då är det rätt mysigt att cykla rundor mitt i natten. So that's kinda awesome!

Tvd hade sin premiär i förra veckan (Fredag natt, svensk tid). It's my druuug. Varje avsnitt lämnar en med känslan av att man vill ha mer. En veckas väntan är smått olidligt! Men snart så. Snaaart.

XOXO.

Veckans slut.

Hellu.
För första gången på länge har jag faktiskt kunnat sova ut. Härligt. Hoppas detta håller i sig nu bara. 5 nätter kvar till ledighet, 5 dagar kvar till antagningstillfället för GMU. (Grundläggande Militär Utbildning).I övrigt bjuder den helgen på firande av min bror också. <3

XOXO!

Tillbaka!

I'm back on track. Varit lite frånvarande från denna blogg, but that's about to change.

Ska snart bege mig mot Jobb. Lovely!
Men vad har då hänt på sista tiden? Utöver det ständiga jobbandet så har jag varit i Göteborg, jag har haft tacokväll, varit på GoT-maraton.

Livet svänger väldigt mycket fram och tillbaka just nu. Får hoppas på att jag finner en riktning snart. Bloggen är i alla fall tillbaka.

See you soon. XOXO!


RSS 2.0