Gott nytt år!

Hellu!
Då har 2011 kommit till sitt slut, bara timmar kvar nu!
Hur ska man då sammanfatta detta år? Jag delar upp året i två delar, ungefär som i terminer - vår/sommar och höst/vinter. Våren/sommaren var bra, jag hade ambitioner, jag testade på saker och kom på att just det inte var för mig, jag umgicks med vänner jag trivdes med. Dock fick vi en motgång i familjen i slutet av våren, ramlade men reste sig upp igen. Jag hade en fantastisk sommar, där jag åkte runt på festivaler och träffade härliga människor!
Höst/vinter har varit mer av en plåga, jag tappade all sorts motivation, tappat kontakten med vännerna, med tiden känt mig mer nedstämd och mått allmänt skit, sedan kom det två motgångar till i familjen som inte gjorde saken bättre.
Mina förväntningar för 2012? Det kommer ju hända en hel del 2012. Så jag får väl hoppas på att det ändå bli ett bra år. Börjar ju trots allt komvux om mindre än 2 veckor, fyller 21 år om 21 dagar, om 2 månader är det Rock vs. metalnight for children's right i Helsingborg. Sedan ska jag se Takida live och till sommaren blir det iaf Siestafestivalen och förhoppningsvis någon festival till. Så jag hoppas på det bästa!
Over and out, xoxo. See ya!

Tjosan!

Egentligen är jag inte på något vidare humör för att blogga, men here we go anyhow.
Vart i Malmö igår med mor för lite shopping. För min del blev det en ny - Sarahs nyckel av Tatiana De Rosnay - några nya tröjor på Carlings och TVD säsong 2 (till min nördsamling).
Idag har det varit att tvätta hela förmidagen. Annars har jag bara chillat med min nya bok.
Over and out, See ya. Xoxo!


Juuuldagsrock.

Tjoosan!
Igår blev  det att besöka B2 för lite Juldagsrock, och Hoppes sista spelning. Trevligt it was.
Idag har det blivit en runda till Lund, för att besöka Carlings. Fick ju presentkort dit, så tänkte att jag kunde utnyttja det. Blev iaf två Hoodies och två tröjor köpta, blir väl att utnyttja resten av pengarna på presentkortet någon annan dag.
Annars har dagen varit ganska lugnt, har tagit möjligheten att bara chilla då det varit fullspäckat den senaste tiden med Julstädning, barnvaktning,  träffat polare, vart på bio, Julfirande, Juldagsrock och shopping. Har glott på Liverpool - Blackburn lite från och till, dock trött som jag vart så slumra jag till igenom hela första halvlek. Haha. =P
Over and out, xoxo. See ya!

Juuul, Juul, Strååålande (??) Juuuuuul.

Tjosan.
Julafton idag ja, Så ett God Jul sitter väl på sin plats då. Har väl varit en helt okej Julafton. Blev julfrukost med syskonen och syskonbarnen hemma hos mor på morgonen och sedan firade jag och bror jul med släkten på fars sida. Trevligt att träffa hela släkten samlad igen och fick fina presenter. =)
Får vara allt för idag, over and out, xoxo! =)

Nu när det är Jul och så.

Tjosan!
Vart barnvakt idag också för mina kära systerbarn. <3
Ikväll bär det dock av till Malmö, först för att hälsa på hos min far och sedan gå på bio med Sebbe. Blir att se den andra Sherlock holmes filmen!
Nu när Julen bara ligger 2 dagar bort hade jag tänkt dela med mig av lite Julmusik. Ganska otraditionell sådan, I suppose. But here it goes:

Tisdag.

Tjeena!
Får nog säga att denna dag har varit en av de bättre på länge. Varit med systerbarnen idag och det blev bland annat julpyssel. Lyckan när jag sätter igång rockklassiker på radion, de kör igång TNT med AC/DC och man hör ungarna utbrista "Den här låten känner jag igen, den har jag hört innan.". Rockpower, I say. haha!

Be strong.

Hellu! =)
Vart en allmänt tuff dag, Sebbe blev dock min räddare i nöden. Så vi har spenderat hela eftermiddagen/kvällen med film, snack och skratt. So thank you for being there and just listen whenever I have something on my heart, and thank you for making my day much easier! =) <3

It's Fridaay.

Heej!
Då var det Fredag kommen igen. Snart blir det att bege sig in mot centrum, och bland annat besöka Intersport.
Annars vad denna Fredag bjuder på har jag ingen större aning om. Får jag väl allt se. ;-D
Sitter och lyssnar igenom lite Lukas Rossi låtar. Det är verkligen en kille som förtjänar mer uppmärksamhet än vad han får. Han är så grymt jävla bra, han sjunger fantastiskt bra och skriver så jäkla bra låtar (han skriver all musik själv ofc.)
Här delar jag med mig av en av hans mycket äldre låtar, och är en av mina favoritlåtar då den har betytt en hel del för mig, Lonely Ones:

Toooorsdag.

Tjosan!
Dagen har spenderats med lite jobbsökande och därefter ett besök på arbetsförmedlingen, för att visa mina sökta jobb (aka bevisa att jag är aktivt jobbsökande). Därefter begedde jag in till Lund och bestämde mig för att faktiskt shoppa, och det blev en fin nyårsklänning.
Over and out, xoxo!

Yaaaaaaay.

Tjoo!
Jag har smått börjat tagga för 2012. haha, kanske lite väl tidigt att avtacka 2011. Men jag är sjukt taggad inför nästa år, med studierna till våren (och förhoppningsvis så kommer jag in på det program jag vill till hösten).
Sedan så händer det riktigt mycket kul nästa år.
I februari så ska jag se Takida på KB i Malmö och så är det Rock vs Metal for children's right i Helsingborg.
Till sommaren så blir det Siestafestivalen och peace and love. Jag hoppas också rätt mycket på att jag får möjlighet (antingen genom volontärarbete eller att jag får ihop det rent ekonomiskt) att åka på Sweden rock.
I'm totally excited! =D
See ya, xoxo.

It's mondaay!

Hellu!

Blivit en nästan 2 timmarspromenad med Danne idag. Riktigt skönt, jag var riktigt rastlös i förmiddags så det var verkligen vad jag behövde. Blev en trevlig promenad med snack om det mesta och mycket skratt, always nice! =)

Ohh btw, jag har inte nämnt om antagningsbeskedet från högskolan, huh? Blev antagen till English 1 och reserv 10 till Mänskliga rättigheter 1. Båda kurserna är på 1 termin, 30 hp (alltså heltid). Hoppas dock fortfarande på att jag lyckas bli antagen till mänskliga rättigheter 1 till antagningsbesked 2. Då den kursen var mitt förstaval. Men jag är förvisso väldigt nöjd med att få läsa English 1 (otherwhise I wouldn't have had applied to it ;-D)

Over and out, xoxo!

I'll close my eyes.

Söndagmorgon och tvättning står på schemat. Håller på att fixa iordning lite, blir att åka tillbaka till Eslöv idag.

Delar med mig lite av Ailucrash denna fantastiska Söndagsmorgon:

Whoop.

Hellu!
Precis skickat ut förfrågning om hur nyårsfirandet blir till folks. Börjar allt bli dags att planera in det, we're soon there. Hoppas på en legendary avslutning av detta år. Annars är det bara chill i vackraste Malmö som sker. Vart nere en runda i stan tidigare dag, dock inte så givande då det är en mindre storm här i princip. Malmö blew me away (torr humor). ;-D
Over and out, xoxo!

Play on - seashore skyline



Fick denna låt skickad till mig av bandet själv, though they thought that I may like it. Vilket de då hade väldigt rätt i! Så härmed vill jag dela med mig av låten, och sprida att detta band existerar. Enjoy!

The secret circle.

Tjoosan!

Har blivit en HPkväll tillsammans med Sebbe idag. Riktigt kul vart det, mycket skratt och mkt nörderi. Just gotta love it! =) Jag har smått inspirerat honom till en ny serie också, The secret circle. Totally awesome.

Kanske har en chans till att få ett jobb, på scan filter. Får ett svar nu på Måndag, och jag hoppas verkligen på ett ja. Jag är verkligen eager till att få komma igång och jobba ordentligt, få nya erfarenheter inom ett nytt yrke. Få lite rutin i vardagen skulle inte vara helt fel. Det ger ju mig också möjligheten till att flytta hemifrån, vilket jag verkligen ser fram emot! So it should've been great if I got the job.

Over and out, xoxo!

Wake me up when December ends.

Hellu.

Kollade precis igenom gamla blogginlägg, känner smånostalgi när jag läser dem. Fastnade mest för min sammanfattning av 2010, då snart ett år till år har kommit tills sin enda. Mixed feelings, isn't it?
Kör igång min favoritspellista på spotify: Festivalsommaren 2011, och minns den fantastiska sommaren som har varit!


Over and out, xoxo.

I've decided.

Hellu.

Har nu under några månader jobbat som timvikarie på bemanningen i stan. Testat på hur det är att jobba på förskolor och fritidshem, men hur mkt jag än älskar barn så känner jag att det inte är inom förskolans eller skolans värld jag vill vara. Jag kommer inte rätt in i min roll.
Så imorgon bär det av till arbetsförmedlingen och skriva in sig där igen. Sedan får jag invänta antagningsbeskedet från både högskolan/universitet och från Komvux, och utifrån det besluta vad som händer nästa termin.

Ett helt år med min "fantastiska" blogg nu. Det enda fantastiska är väl att jag har orkat hålla min blogg aktiv ett helt år. Det är en bragd i sig! ;-)

Tänkte dela mig mig av en mycket vacker låt även idag. Flume - Bon Iver:

RSS 2.0