Löördaag.

Tjingeling Folks!
Då vart det återigen Lördag. Ännu en vecka har snart susat förbi. Dock har detta varit en bra vecka, känner att motivationen för att plugga infinner sig på allvar. Vilket har varit till min fördel nu när det har varit mycket att göra i skolan. Så tror allt att detta kommer bli en sjukt bra termin!
Blev att fira min födelsedag med några vänner igår. Blev att käka pizza och bara umgås. Trevligt! ^.^
Ikväll så blir det att fira min födelsedag med släkten på fars sida. Gonna be legendary. =)
Tänkte även att jag skulle dela med mig av en av mina favoritnördlåtar:
Cedric had it coming - The Whomping Willows



Tjingeling!

Tjooosan!

Nu är jag inne på den sista, absolut sista timmen, som 20 åring. Imorgon är jag bannemig ett helt år äldre, eller en hel dag äldre än idag. ;-)

Hur ska jag sammanfatta mitt år som 20 åring då? Blir väl egentligen en sammanfattning av vad som skedde 2011 - tufft år, but I'm  still going strong. Nu satsar jag istället på ett fantastiskt 2012, och ett underbart år som 21 åring. I'm gonna rock the world! Mohaha. ;-D

Over and out, see ya. Xoxo!

My own worst enemy


Wohooo.

Hellu.

Studierna satte igång igår och dessa två första dagar har gått hyffsat bra. Skönt att komma igång igen, få lite struktur på vardagen och att jag äntligen är på väg mot mitt mål!
Imorgon blir det att fixa med min individuella studietakt i Svenskpoolen (Ska läsa Svenska C i individuell studietakt).
Men har stora förhoppningar om att det här kommer bli en bra termin. Hoppas jag starkt på iaf!

Mindre än en månad kvar tills jag ska se Takida live i Malmö. <3 Epicness!

Helluu!

Tjoosan!

Long time, no see. Men nu är jag tillbaka för ett litet inlägg. Vart en allmänt bra helg iaf, blev en runda till Lund på Fredagen. Lördagen spenderades i Malmö för att leta tavlor både på Ikea och Ilva, dock fann vi inte några, och igår firade jag Jul hemma hos far och sedan vart jag på hockey - Malmö vs. Södertälje.

Snart är det dags att bege sig in till Malmö och försöka få tag på lite kurslitteratur till de kommande kurserna på komvux. Blir även att besöka far och hjälpa honom med att plocka undan alla Julgrejer.

Komvux drar igång imorgon, riktigt skönt faktiskt! Finally the journey begins. Blir en vår av mycket studerande, ska ge fan på att de ska gå riktigt bra för mig nu också! =)

Over and out, see ya. Xoxo!

RSS 2.0