Flytt! :D

Lyckades sno åt mig min mors sambos dator ikväll. Min dator är lite sisådär just nu, så jag förlitar mig inte ett dugg på den. Har två dagars arbete framför mig, och nu under torsdagen blir det att påbörja flytten samt att käraste Kodak. Läääängtar! :D <3

Ska bli spännande att så smått få börja inreda mitt hem nu. Blir bara sakerna jag har hos mor just nu, resterande saker blir på Lördag. Så hinner jag liksom ordna lite innan nyår iaf. Så att det i alla fall inte är ett helt kaos! :)

XOXO!

struuul!

Hello.
Blir bara ett kortare inlägg denna morgon, eller natt, vad ni nu väljer att se det som. Men kommer nog tyvärr inte bli så mkt aktivitet här nu ett tag, mycket på grund av att datorn strular, jag påbörjar min flytt imorgon, samt att min käraste Kodak kommer ner till Skåneland. Så mycket att göra! Men tänkte att jag kunde ta mig en snabb incheckning här nu, för en snabbare uppdatering i alla fall. :)

Såhär inför jul!

Dyker upp här på bloggen i lagom tid till jul. 2 dagar kvar på denna "arbetsvecka", sedan två välförtjänta lediga dagar.
Första julfirandet sker imorgon, då blir det att fira jul hemma hos mor med syskonen (+partners), systerbarnen. Så då får de små sina julklappar. Detta året får systerdotter ett bowlingset medan systerson får en transformersleksak.

Fick julklapp från jobbet häromdagen också, 4 muggar och 4 "frukost"skålar. Välbehövligt såhär inför flytten, så jag tackar och bockar! Inte många dagar till flytten nu heller, om 6 dagar innehar jag nycklarna och kommer då börja flytta in mina saker i lägenheten. Ska bli riktigt skönt, få komma ut från denna lya, ha sitt eget. So needed!
 
XOXO!

Monday bloody monday!

Dagens arbetspass var en ansträngning minst sagt, pga av all is, slask, regn och mög så drar det ut en massa på arbetet. Men det är i alla fall över för denna natt. Wonderful!

Chillar rundor på nätet en stund, men blir snart dags att fixa till sig för att sova. Får hoppas på en god dags (eller natts, hur man nu väljer att se på saken) sömn. Sömnen blir alltid smått upp och ner de lediga helger man har, alltid mer trött efter en ledig helg! xD

Over and out, XOXO!

Söndag

Helgen är på väg mot sitt slut och jag är tillbaka i Skåneland igen efter en awesome helg i Göteborg. Ny arbetsvecka på g, heltäckning på Torsdag. Går uuunder. Men men, bara att tag sig igenom det, som alla andra gånger!


Tänkte dela med mig av denna fina låt idag:

Hooobbit and stuff!

Var och såg The hobbit med Sebbe igår. Helt klart sevärd film, enda negativa var väl att den kändes liiite utdragen. Men kunde jag faktiskt leva med. För all in all var den bra!

Idag har det blivit en resa in till Malmö, gick förbi och gluttade lite på musikhjälpen samt besökte SFbokhandeln. Sedan åkte jag ut till far, för att kolla igenom grejer jag ville ha till lägenheten. Så nu har jag en hel del nya böcker, fått tillbaka gamla filmer samt fått två fina tavlor! ^^

over and out, XOXO!

insamling till musikhjälpen!

Come one ppl, nu kör vi för att barnen i slummen ska få rent vatten!

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/delpi

Tjoo!

Firar 2 år med bloggen nu. Incredible. Inget jag trodde att jag skulle klara av faktiskt. Jag är ju inte den som brukar hålla fast vid saker en längre tid. But I've done it, två år!

Denna fantastiska måndagskväll sitter jag och tittar på musikhjälpen. Ännu en tradition jag har åtagit mig, tittade även förra året. Allt ett mysigt program! :)

XOXO!

ibland när jag blir kreativ!


RSS 2.0