I'm aliiive!

I'm still aliiiive, gaaah. Heltäckning inatt, förhoppningsvis den sista, like eveeer! Nu är det i alla fall bara en natt kvar till helg, underbart! kommer bli så skööönt.
XOXO

paaackaaa!

Sådär en månad innan flytt har jag redan börjat packa ihop mina grejer. Yes, you heard me. Redan börjat packa! Det är vääldigt tidigt för att vara jag, jag är alltid ute i sista minuten när det kommer till sådana saker i vanliga fall. Men detta är väl undantaget som bekräftar regeln. Känns rätt skönt att ha så mycket nedpackat nu, känns som om man är på väg framåt igen. Skööönt!

Snart helg också, efterlängtade helg. Träffa Kodak igen. *happy dance* Massa kul hela helgen - Iron man-maraton, visa Kodak mitt underbara Malmö på Lördagen, sedan se Argo på bio med Jerry, Sebbe och Kodak. Gonna be good!

XOXO!

Torsdag yo!

Tjooosan i Trosan!

Fick mig en gigantisk låda från BR idag. Julklapparna till systerbarnen är alltså nu komna och inslagna. Och vet ni vad det bästa är? Leksaker från BR! ;D

Sista natten på provanställningen gjord också, vilket innebär att jag nu går över till fast anställd på tidningsbärarna. Fancy pancy!

Endast 39 dagar kvar av året nu. Det nya året närmar sig med stormsteg. Snart flytta och snart upphävs mitt nyårslöfte. Feeeel it!

Iron man!

Jag har mig en egen Iron man! =D

...

Hello!
Uppehåll för både TVD och TBBT denna vecka tydligen. Så lite mindre att se fram emot Fredagsnatten nu. Men får i alla fall ett nytt Glee-avsnitt, better than nothing!

Kommit igång med en ny bok kallad Barnflickan, en skräckroman av Hanna von Corswant. Inte vad jag normalt sätt brukar läsa, men den verkar intressant so far!

XOXO!

Tillbaka i skåneland.

Sooo, then I'm back efter en helg i Göteborg. En ny arbetsperiod framför mig, härligt. Fått mig ett nytt jobb också, som lokalvårdare. Så det känns ju tryggt att ha ett till jobb vid sidan av. So life is pretty good I suppose!

XOXO!

ahhh, twilight. Gaah!

Zuuuup!?

Breaking dawn part 2, so good, so epic. Så jääävla bra. Men vad fan var det med Renesmee? Huuuuur tänkte de med animeringen? Nej, inte okej. Storbudget för tusan! Allt annat så fint, så fint

Men nej, nu ska jag inte vara den. BD 2 var bra, jag är nöjd, jag är lycklig. The end. Puss puss!

Sverigepremiär

Sverigepremiär av den sista twilightfilmen. Sentimentalt känns det faktiskt. Lite sorgligt ändå, inte för filmen i sig. Men man kan inte komma ifrån betydelsen Twilight en gång hade för mig, det är väl där den sentimentala känslan kommer in!
2 h och 30 min. Sedan har jag 1 h 56 minuter kvar av twilight. Farewell twilight-era!

TBBT och Glee





Verkar som om Tbbt kommer bli riktigt bra denna vecka med. Men Glee? I donno, just Grease-temat.. Jag gillar ju Grease som det är, men vi får se!

Twilight och TVD!

Tjeeena!

Twinight inatt och jag missar det. Förstår ni, missar!! Hårt liv ibland att ha jobb. hehe. Får nöja mig med Sverigepremiären av den imorgon, even though I've grewn out ur min twilighthysteri, så är det en självklarhet att jag befinner mig på premiären, då det ändå har varit en stor del för mig en gång i tiden.

Tänkte att jag kunde dela med mig av den senaste promon av TVD också, nästa avsnitt verkar riktigt spännande!


XOXO!

Coola kidsen ;-D

coola kidsen hamnade i tidningen i Söndags. En bild från skånskan, dagen då vi skulle se Al Pitcher!

Måndag.

Gårdagens arbete var en ren mardröm. Konstant ösregn under hela rundan. Jag trivs med mitt jobb i övrigt, men just när det är ett sådant väder och man jobbar utomhus och det enda man har är en cykel, då är det inte så kul. Men bortsett från det hemska vädret så gick det trots allt bra, känner att jag hela tiden gör framsteg med rundan.

Träffade Oskar under gårdagen, och fick se hans egna lägenhet för första gången också, samt träffa hans söta kattungar. Så himla trist att vi inte träffas mer än vad vi gör, får jag innerligen säga!

Nästan helt klar med handlandet till min kommande lägenhet nu också, det enda som fattas nu är en soffa. Så det känns riktigt bra faktiskt, börjar känna mig smått otålig att få börja inreda det. Tillträdet till lägenheten är ju inte förrän 1 Januari, så det är ju fortfarande 50 dagar kvar. Men tiden har ju trots allt gått fort hittills, så det får den gärna göra denna tid med! ^.^

XOXO!

Fry-day, fry-day

Tjeeena!

Freday då, en jobbehelg framför mig. Så sjuukt otaggad. But I'll manage, have to! Positive thinking, en vecka kvar till jag åker upp till Göteborg. *positive thinking*

Bristande sömn idag också tyvärr, svårt att komma ner i varv och få ngn vettig sömn. Sådan tur hade jag nya avsnitt av mina favoritserier att glutta på, Big bang theory, Vampire diaries och Glee! =)

Over and out, XOXO!

Val och Al Pitcher

Idag har varit en bra dag. Jobbet flyter på bra igen, Obama blev omvald som president och jag har haft en grymt bra kväll i Lund med Sebbe och Jerry.

Blev en kväll fylld med massa skratt, Al Pitcher var inte en besvikelse, utan snarare en succé. Jag och Sebbe blev recognized för våra grymma t-shirts - Sebbe hade sin knock knock knock penny-tröja och jag min Bazinga-tröja. Helt i sann tbbt-anda!

XOXO!

Gott och blandat.

Matchen gick inte bra i Torsdags. Frustrationen och besvikelsen var minst sagt stor efteråt.

Men helgen är i alla fall kommen, och jag är ledig. Ledig. Underbart.
Fredagar är lite av en bra dag. Starta dagen med ett nytt tvd- och tbbt-avsnitt innan läggdags (jobbar natt, så laddar hem avsnitten vid 4-5-tiden på morgonen). Blev även att spela lite Team fortress 2 med Sebbe, indeed ett charmigt spel. ^.^
Kodak kom till stan igår också. Awesome indeed. Så idag blir det tbbt-maraton med lite folks här hemma. Kan nog bli bra! ^.^

See ya, XOXO!

Malmö FF <3

Sista hemmamatchen för året. Mot seger ska vi gå Malmö. För evigt himmelsblå, in i själen.


RSS 2.0