-

Har varit frånvarande här ett tag igen. Hela förra veckan var jag i Härnösand, introduktionsvecka på Mittunversitetet. Denna vecka har bestått av studier. Känner mig för det mesta så hiimla seg i huvudet, så mkt information som bara ska proppas in. Men men, bara till att kämpa på!

Men jag lever iaf, lever och står i och så vidare.
Men får väl kämpa vidare, så att man kommer någon vart med allt pluggande!
XOXO!

Snart så!

Snart så är dagen kommen, dagen jag sätter mig på tåget för att åka 99,27 mil norrut. På Måndag börjar resan för att om 3 och 1/2 stå som förskollärare. Lovely!

Har packat klart det sista inför resan, så nu är det chillaxans.
Imorgon blir det födelsedagsfika med familjen och Daniel innan jag åker. Så har varit städning på schemat idag, så har Daniel hjälpt mig med förberedelserna av tacopajerna. Så är det bara kladdkakan med hallonsås som jag ska fixa med imorgon innan de kommer. finfint!

XOXO!

I'm alive and life is good!

Jag vet, jag vet! Uppdateringen här på bloggen har varit hemskt dålig, hänt så mycket på sistone att jag inte haft riktigt tid eller ork.

Men i alla fall, kort sammanfattning: 4 dagar kvar som ordinarie tidningsbud, 4 dagar kvar till födelsedagsfika, 4 dagar kvar till jag åker till Härnösand, 5 dagar kvar till jag börjar skolan.

Har jag berättat om min katt? Har fått en adorable liten vän, världens underbaraste, mysigaste, busigaste katt!
Men snart jobb, så får uppdatera mer vid ett annat tillfälle.
XOXO!

Utkast: Jan. 07, 2013

Mycket har hänt den senaste tiden.
Egen lägenhet nu, trivs bra. Skett en massa saker i kärlekslivet, certain of that I'm on the right way, but it's still hard. Chaotic.
Jag har fått en underbart fin katt. Gale!
Sedan sist men inte minst, jag har blivit antagen till förskollärarutbildningen på Mittuniversitetet. Känns som om jag börjar finna en struktur ändå, mitt i allt kaos!

RSS 2.0