Rolling in the deep

Hellu.

Trots storm och klass 3 varning så begav jag mig i Söndags in till Helsingborg för att träffa André. Då julskyltningen, så klart, blev inställt så gick vi och såg på Svensson Svensson - I nöd och lust på bio. Får säga att jag blev överraskad över hur pass bra den var ändå, jag gillar ju förvisso tv-serien, men det betyder ju inte automatiskt att det blir bra när man gör en film av det. Men de hade lyckats! =)
Fick åka hem på Måndagsmorgonen, då det var mycket strul med tåg och buss på kvällen/natten. Strulen fortsatte förvisso dagen efter, då de inte hade hunnit fixa alla problem som stormen hade orsakat.

Just nu försöker jag söka lite jobb. Blir väl att ägna denna fantastiska dag åt det. =)

Förgyller även denna morgon med denna fantastiska låt: Linkin park - rolling in the deep (Adele Cover)

....

Tjoo!

Blev en riktigt bra kväll igår. Filmen var riktigt bra, så rekommenderar den vekligen. Najs att få umgås med Thomas i käraste K-stad! =)

Idag har det blivit shopping - 1 par jeans, 1 tröja och 1 klänning. Och kvällen spenderas med några gamla Gleeavsnitt. Gotta love Glee. Muhaha. ;-D

Over and out, xoxo, see ya! :)


Bla, bla, bla.

Tjosan!

Då är det äntligen Fredag igen. För min del blir det snart att åka in till K-stad för att gå på bio med Thomas, blir att se på In time. Har stora förhoppningar om att den ska vara, då jag endast har hört positiv respons om den! It's gonna be legendary! ^^



This is the new shit

Tjoosan.

Vart en väldigt intressant dag på jobbet. Har varit med om min första invigning av en förskola. Blev tal av rektorn, fika, besök av många av barnens föräldrar, far/mor föräldrar och syskon, så blev en rundvisning för dem genom förskolan.

Imorgon är det en efterlängtad Fredag. Mkt på grund av att det bär av till K-stad imorgon, så sällan jag är där nowadays. Blir biodejt imorgon haha. Skall bli trevligt. ;)
Sedan blir det Helsingborg på Söndag, träffa André som fyller 26 år då. Gonna be legendary! =)

Nu blir det bara att chilla, njuta av tillvaron.
Over and out, xoxo!


Lööördag!

Tjooo!

Lördagmorgon då. Som vanligt vart jag uppe med tuppen, dock har jag varit mer effektiv än vad jag varit på väääldigt länge. Sökt några jobb, både i Norge och i Frankrike.

Blev firande av min kusin igår, som fyllde 26. Vart mycket trevligt, dock så kände jag mig förbannat sliten så blev att åka hem tidigt för min del. Lite tråkigt..

Blir en runda till Coop idag och hämta min efterlängtade Vampire diaries bok (vampire diaries: stefans diaries vol. 2 bloodlust). Vad som händer resterande dag vet jag ej, sitter och funderar på om jag ska välja att gå på bio här i stan, eller om jag beger mig in till Malmö och strosar runder där.




Twitastic!

Hellu!

Inte mkt sömn efter den fantastiska Twiday'n igår/natt. Vart hemma igen vid 04:00, med en blandning av trötthet och lycka. Breaking Dawn del 1 överträffade alla mina förväntningar, den var verklige bra gjord på alla sätt och vis. Så nu är jag heltaggad till del 2 nästa år! =D

Jag rekommenderar er alla att gå och se Breaking dawn i alla fall, you're not gonna get dissapointed. ;-D


TWIIIDAAY!

Så har då dagen kommit - med start kl 15.30 runtom på SF biografer i Sverige så dras Twiday igång, med maratonvisning av Twilight, New Moon och Eclipse. Vid 29.59 drar världspremiären av Breaking Dawn del 1 igång.

I'm soo freaking excited! =D

Tänkte dela med mig av denna fantastiskt roliga twilight parodin, dagen till ära. muhahah.


Heyo!

Hellu.

Verkar som om jobben börjar rulla in nu igen efter lovveckan. Jobb nästan alla dagar, förutom i Tisdags, känns riktigt bra får jag säga! Jobbar fram till 13 idag, Sedan blir det bara allmänt chill och ikväll blir det att glo på Slumdog millionaire.


Endast 5 dagar kvar till Twiday! <3
I'm so excited!
6 dagar kvar till releasen av dvdn till Harry Potter and the Deathly Hallows part 2! <3
Nördvecka!! haha.


Over and out, xoxo, see ya!

Hellu.

Tjoo!

Verkar allt som det inte blir något jobb idag för min del. Så satte mig ner en stund innan och glodde runder på AFs hemsida, för att iaf tag chansen att söka jobb. Blev dock inte så mycket mer än 1 sökt jobb, som servitris i Italien i en by 30 minuter utanför Rom. I wouldn't complain if I got it, muhaha! ;-)
Känner mig smått omotiverad till allt som har med jobbsökande att göra, därav att det går så himla trögt. Så får sätta mig ner en stund ikväll igen. Fram tills dess blir det att förgylla dagen med andra aktiviteter. Funderar på att åka in till Lund faktiskt.


Over and out, see ya. xoxo.

RSS 2.0