Matchdag

Hellu.

Torsdag idag, och denna dag har att erbjuda en resa till Listerlandet (going to Hällevik). Match mellan Mjällby och Malmö idag. Så åker dit med Tim, so hope for a win now boys!

Malmös trupp för kvällens match:
Målvakter: Johan Dahlin, Viktor Noring
Försvarare: Daniel Andersson, Ricardinho, Jasmin Sudic, Pontus Jansson, Miiko Albernoz och Markus Halsti.
Mittfältare/Anfallare: Simon Thern, Jimmy Durmaz, Jiloan Hamad, Erik Friberg, Ivo Pekalski, Wilton Figueiredo, Alex Nilsson, Daniel Larsson, Dardan Rexhepi och Mathias Ranégie.

Så min drömelva för ikväll är som följande:
Mål -
Johan Dahlin
Backlinje - Richardinho - Danne -Jansson  - Halsti
Mittfält - Durmaz - Simon Thern - Ivo - Jille
Anfall - Ranégie - Wilton (dock som släpande)

Genom att ha Wilton  som släpande blir det en 4-4-1-1 uppställning. Wilton har då möjlighet att komma rättvänd mot mål och har då alternativen att antingen passa ut mot Jille och Durmaz på kanterna, slå på djupet mot Ranégie eller skjuta på mål med fart! Då jag inte tror att Ivo orkar en hel match, så ett byte vid 60-65 minuter och då in med Friberg, som då kommer in med ny energi. I samma veva kan man byta ut Ranégie också och in med Daniel Larsson. Och då behålla Wilton som släpande - och köra samma taktik osm med Ranégie, vilket innebär att Larsson kan komma i bra löpningar och ge Wilton ett bra alternativ till passning, och dessutom ge mer plats åt Wilton då Larsson med sin speed kan sära på försvaret.

XOXO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0